De beste prijzen voor autoverhuur in Spanje op Malaga, Almeria, Sevilla, Cádiz, Murcia, Alicante, Valencia en in het algemeen in de hele Costa Blanca, Costa del Sol, op de Balearen (Mallorca) en natuurlijk op de Canarische Eilanden, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en las Palmas de Gran Canaria.

Het Bedrijf

SPAIN-CAR-RENTALS is een bedrijf gevestigd in Alicante en ontworpen om aan hun klanten de beste service aan te bieden als het gaat om het huren van een auto in Spanje voor onklopbare prijzen. Als u reserveerd via onze website zult u tijd en geld besparen, aangezien wij voor u de beste aanbiedingen zoeken van de bekendste providers, zodat wij u alleen maar de beste prijs kunnen aanbieden met de beste huurvoorwaarden.

EXTRAS

Op de meeste bestemmingen zijn de aangegeven prijzen de eindprijzen, inclusief verzekeringen, belastingen, onbeperkte kilometers, etc.. de enigste extra uitgave die u zult maken zal de benzine zijn. Vraag altijd de voorwaarden aan van elke provider, zodat u kunt zien wat wel en niet is inbegrepen in de prijs.

VOORDELEN

Onder de vele voordelen die spain-car-rentals.com aan zijn klanten aanbied, is het belangrijkste voordeel dat wij ons hebben verzekerd om contact te leggen met de belangrijkste Rent A Car, zodat wij u de beste kwaliteitservice kunnen aanbieden, met dank aan de ervaring van onze leveranciers. Ons team besta! at uit h ooggekwalificeerde professionals die u te word zullen staan in het Spaans, Engels, Duits of Nederlands. De vloot van huurauto´s wordt voortdurend gecheckt en elke zes tot twaalf maanden vernieuwd, zodat u altijd kunt genieten van een auto in uitstekende staat.

VERZEKERINGEN

De verzekeringen die zijn inbegrepen in onze prijzen zijn normal gesproken all- risk verzekeringen zonder eigen risico (afhankelijk van de bestemming en de provider). De enigste schade die niet onder deze verzekeringen vallen is de schade aan ruiten en wielen, maar deze verzekering kunt u apart afsluiten bij alle rent a car providers.

DE VLOOT

Wij bieden u door middel van onze providers een brede vloot van huurauto´s aan, zodat u snel en eenvoudig een reservering kunt maken tijdens kantooruren (alleen geldig voor de groepen A t/m D, voor de andere groepen geldt beschikbaarheid aanvragen). Wij bieden u ook een brede modellen en merken keuze aan, vanaf het meest utilitaire model (Opel Corsa, Ford Ka) tot high standing auto´s (BMW, Mercedes, Audi), maar ook middenmaat auto´s (Ford Focus, Fiat Brava), cabrio´s en minibusjes tot 9 zitplaatsen.

Dankzij onze uitgebreide openingsuren kunt u elke dag van het jaar een auto huren op het vliegveld op welk uur dan ook.

Car rental Spain Alquiler coches España Autovermietung Spanien Autoverhuur Spanje